Зоре моя...
Зоре моя ясноя, чому мене не знайшла,
I серед усiх дорiг, лише мою обiйшла?
Лише мою обiйшла, i лишила сам на сам,
З тою краплею тепла, що нiколи не вiддам.
I нехай на все життя, я перлиною на днi,
Моя квiтка забуття, розквiта лише менi.
Розквiта лише менi, вiддаючи те тепло,
I тому серед зими, в мене лiто все одно.
Я чекатиму завжди, ясна зоренька моя
I останнiй подих мiй, не зупине це життя.
Не зупине це життя, бо кохання не вмера
I нiколи в тiм краю, ти не знатимитеш зла