Очищення...(Очищение)

Очищення...(Очищение)
Ми такі тендітні, майже кришталеві
І навколо крихітний наш світ.
Черевички взую, як у королеви,
Прокричу я світові: Приві-і-і-іт!
 
Ми такі байдужі, наче металеві…
Скрізь - вологе листя, мокротинь…
Парасольку візьму, знову дні жовтневі
Промайнуть, мов вітер, в далечінь.
 
Ми такі… Ми різні. Плюшеві… Сталеві…
Крізь рожеве скло - одвічний біль.
Одягну на себе сукню я парчеву
І порину в лагідну купіль.
 
Протягну долоні чистому дощеві,
Хай візьме від мене тяжкий сум,
Чобітки червоні, мов у королеви…
І немає більше чорних дум…
**********
У нас очень красивый язык, вслушайтесь в его музыку.
 
тендітні - хрупкие
кришталеві - хрустальные
байдужі - равнодушные
парасолька - зонт
промайнуть - пролетят.
сум - грусть