Слово

У Слові відбивається Душа:
Спів солов’їний, чи то свист нагайки,
Слова любові, чи обридла лайка –
У світ наріжне слово вируша.
 
Споконвіків,як нерозривна нитка,
Тече життя, записане в рядок:
А чи вишневий батьківський садок,
Чи, може, мрії незбагненна квітка.
 
В одному слові – все, що є в житті,
І все, що поза ним – одвічна дума.
Як шепотіння посеред  мирського шуму,
Лунає Слово, щоб за ним іти!
 
07.05.14