Рожева парасолька.(на укр. языке; муз. из к/ф"Шербургские зонтики")

Рожева парасолька.(на укр. языке; муз. из к/ф"Шербургские зонтики")

Аудиозапись

1. Сонечко знов заховала хмара,
Увірвалась у життя темрява,
І краплини хмарної погрози,
На пероні цим з неба ллють сльози.
Пр. Парасолька заспівала - дощ прожене,
Ти в останнє пригорнув до серця мене,
І серденько стукотить - схвильовані ми,
Обіцяв - повернусь повесні.
 
2. Ця хатинка, як рожева квітка в нас,
Бачу очі твої близько, близько так,
Згадуй цю хвилину піднебесну там,
І весна співа:" Я радію вам".
Пр. І тримаю парасольку вже одна я
На дощі, а ти в вагоні біля вікна,
Посміхнувся і шепочеш: "Напиши мні",
І ти зник з цим назавжди.
 
2016 г.