Мій рід - моя родина

Кожен має рід – свою родину.
 
У житті у кожного є сім’я.
 
Не забувайте про неї щоднини:
 
Адже вона у нас одна!
 
У кожного є дідусі, бабусі;
 
Прадідів ми бачимо у снах…
 
Сестер, братів ми любим дуже,
 
А прабабусі завжди у серцях.
 
 
Про свою сім’ю я розповім вам
 
Все що знаю я вам розкажу
 
Про моє коріння і про близьких
 
Слухайте уважніше – то ж я почну!
 
 
Родом я із України
 
Рідні всі мої також.
 
Душею і тілом я українка
 
І цим я пишаюсь, і горжусь.
 
 
Батьки – Олег та Лариса
 
Дуже хороші, кохані батьки…
 
Їх я люблю і за них я молюся
 
Все що потрібно – я для них зроблю!
 
 
Дядько Валерій, тітка Наталя;
 
Та брати і сестра: Юля, Віктор і Слава…
 
Хоч вас я бачу рідко, не часто спілкуємось,
 
Проте коли бачимо – посмішку даруємо!
 
 
Улюблені дідусі та бабусі:
 
Віра-Василь; Анатолій-Людмила…
 
Ними я також пишаюсь, горжуся-
 
Адже це моя опора і сила!
 
 
Прабабусі-дідусі…
 
Хоч їх я і не знаю.
 
Проте вони моє коріння,
 
Це я добре пам’ятаю!
 
 
Родина – суттєва надія…
 
На дружбу, достаток і любов.
 
Тому охороняйте її важливо,
Адже з родини починається багато основ!