Біль у сердці

Ти говориш, що не кохаєш,
 
Проте на свій біль подивись!
 
Ти говориш, що її не впізнаєш,
 
Проте її фото у тебе – скрізь!
 
 
Ти говориш, що її вже забув,
 
Ти говориш : «Час не повернеш!»
 
Ти говориш, що біль минув,
 
Проте ще щось щімить у серці.