Nowe ciemności zapłonęły ( Новая тьма воспламенилась)

Nowe ciemności zapłonęły ( Новая тьма воспламенилась)
Nowe ciemności zapłonęły
Nad przygaszonym światem
Nad zgiełkiem moich myśli
Zamknęły cały dzień
Sprawiły, że nie wrócą
Żadne z mych chwil przeżytych
Nie wróci ten sam uśmiech
I łza ta sama nie powróci