І у дім

05.03.16.
І у дім мій немподівано
також постукало літо.
І розквітли там квіти та трави,
дерева - преркасні сади,
І запахло; джасмином та м'ятою,
а ще лавандою, дикою трояндою.
І прокинулось сильне, прекрасне те відчуття,
почуття.
І утратила спокій, розправила крила,
взлетіла.
І в коханні з тобою розквітла.