Весна

27.02.16
І весна знову стука у двері.
І на ганку відчуваю аромат.
І спів лунає звідусіль.
І тепле сонце знову по - білосніжній шкірі.
І вітер ледве і волоссях.
І б'ється, бурлить чарівна крво.
Зіллюся скоро повністтю з полями, квітами, травою, деревцями.