Україна

Мої очі здіймаються до небес...
Я молюся за вас,Ви-герої...
Нам не варто чекати чудес
І не варто просити долі.
 
Моє серце десь там,на війні
Поряд з вами,рідні солдати!
Воно також палає в вогні,
Бо пране перемагати!
 
А душа моя десь літає
Десь далеко за синіми хмарами
Там,де рідна земля розквітає,
Там,де квіти гуляють парами.
 
Де лани і сади,і поля
Де гаї,де ліси,де діброви,
Там моя українська земля!
Там моя солов'їна мова!