Марія

Марія
Вишивала рушничок дівчинка Марія.
І гадала- чи здійсниться заповідна мрія?
Чорна нитка нехай рветься, не псує нам долі.
Хай червона та шовкова мережить нам волю.
Візерунки хай збігають з рушника на поле.
Хай розквітнуть диво-квіти,хай мине недоля...
 
 
Фото автора"Марія"