Софія

Софія
Є у дівчини Софії
Заповітна щира мрія.
Не цукерки,не наїдки.
Не коштовних перлів нитки.
Хоче миру в своїй хаті.
Гостей хлібом зустрічати.
Та піднести їм по чарці-
Позабудуть нехай сварки.
Мудра дівчина Софія...
Гарна в неї світла мрія....
 
Фото автора"Софія"