Наталя

Наталя
Розкошує краля Ната -
Має вбраннячко багате.
Готувати вміє добре.
Дітки- козаки хоробрі.
А дочки - мов маків цвіт!
Кращих і не бачив світ!
Вас запросить на гостину,
Стіл накриє на хрестини.
Молодиця файна Ната-
Отаких у свахи брати!
 
Автопортрет "Сваха"