Дарина

Дарина
Ніжна посмішка на личку.
Жінка хитра-мов лисичка!
Ти, Даринко, гарна й мила,
Та й до того ж- не ревнива.
Принесу тобі намисто
Та й ще хусточку барвисту.
Ти мене за все пробачиш,
Як даруночки побачиш!
 
Фото автора"Дарина"