Біль

Цей крик душі, що рветься назовні,
так, плачу я, але не помагають сльози.
Забути все і кинути в далеку прірву,
але не можу, ще не достатньо сильна.
Піти у забуття, країну мрій далеких,
не бачити й не чути гомін той прейдешній.
Що рве тебе на шмаття і змушує дивитись
як плаче та, що сильною була колись.
В ім'я всього святого тут крила залишає,
і рине в край далекий, подалі від землі.
Назавжди полишае усі свої бажання,
і мрії забуває, як страшний сон вночі.