ЧОМУ?

ЧОМУ?
Я змалечку чекав на маму й тата…
Про що ще може мріяти дитина?
Та не здійснилась мрія та крилата,
Життя мінялося невпинно.
Чому, батьки, ви кидаєте нас
Маленькими, безпомічними дітьми?
Життя мине, настане час,
Коли ми станем вам потрібні.
Вас поруч не було, хоча ви рідні.
Та вашої любові ми не знали.
Нам за батьків бували люди різні,
Ми їх турботу відчували.
ЧОМУ, БАТЬКИ, ВИ КИДАЕТЕ НАС?