When its all over

When it's all over
I will come back
I'll you everything i used to know
I'm not a lover
I'm just man in black
And i just want you to understand it!
I say the truth so aloud
But the question is - do you hear me?
I told you everything i used to know...


Когда все будет кончено, 
Я вернусь, 
Я расскажу тебе все, что я знал. 
Я не любовник, 
Я просто человек в черном 
И я прошу, пойми это! 
Я говорю правду, так громко, 
Но вопрос в том - слышишь ли ты меня? 
Я рассказал тебе все, что я знал...