Необорна весна
Весна буяє на планеті ,
Бруньками голосно бринить ,
Чимдуж чаклує і ворожить ,
Ӏ в захваті уся природа .
Гармат не чути , -
Слово Боже музикою троїстой лине ,
Ӏ звідусіль трембітою добра звучить .
А хтось один , собі самотній ,
ще спить .
Але й над ним луна Весна .
Стривай ! Ось-ось спадуть зимові пута ,
Життя прокинеться ,
Минуться лихо i морози ,
Розтануть , щезнуть в визерунках сна !