МЕНШЕ ЗНАЄШ - КРАЩЕ СПИШ.

- Ти, зробив уже уроки? –
Пита сина мати.
- Ні, не всі. –
Говорить Петя.
- І вже лягаєш спати?
- Ну, сама ж ти говорила,
Що мудрість повчає,
Той хто менше всього знає-
Міцніш засинає.