І НА ЗЕМЛІ РАЙ.

Автотраса Київ - Львів.
Мчить авто "Тойота".
Батюшка Сергій кермує
( У миру-Голота).
Тут ДАІшник зупиняє,
Запитує строго:
-Це ж куди ви летите?
Ще й п’яний до того ж,
Знак " обмеження " стоїть,
А ви не зважаєте,
Це до раю, пане отче,
Ви так поспішаєте?
-Нема мені в тім раю,
Що, синку, робити,
Адже бачиш й на землі
Хорошо як жити