У ВОГНІ (фаерщикам)

У ВОГНІ (фаерщикам)
Ритми. Вогонь. Подих. Долонь. Всесвіт в очах. Це є твій шлях.   Вітер гуде - Ми скрізь і ніде... Шепіт то крик, Ти є, але зник.   Рухи... Життя... Чутно серцебиття... Спалах, і звук! Світ палав, але вщух.   Тиша... Земля... Навіки твоя... Дотик - злечу! Стільки щастя хтось чув?   Пекельно молю, До тебе, Вогню...

31.03.2014

©  Ольга Тиховская