Моя країна

Любов моя,моя країна,
Люблю тебе за міць стальну.
Хоч молода ти як дитина,
До тебе як до неньки льну.
Ти терпиш,хоч коліна гнуться,
Ти добра,хоч і не сліпа,
Ти сліз не ллєш,хоч вони ллються,
Бо в тобі світ живе,не тьма.
Ти хоч і бідна,та багата,
Бо в тебе є стійкий народ,
І хай все зліють посіпаки,
В нас є не зламний духа свод.
Любов народна,ось де сила,
І зараз ти сильніша всіх.
Бо золота твоя рівнина,
І небо голубіше з всіх...
Хай ті, хто, там живуть,за краєм
Ідуть до своїх хат,батьків,
І нашу землю поважають,
Як поважаем їхню ми.
Любов моя,моя країна,
Ти зацвітеш,як гай весной,
Бо ти не зламна,ти єдина, І твій народ завжди з тобой!!!!!