КОМА- НЕ КРАПКА.

Федь потрапив до лікарні
Після ДТП.
Влас прийшов його провідать
Дізнавшись про це.
Але лікар повідомив:
-Він упав у кому,
Не пускаємо до нього,
Тож ідіть - додому.
Влас упертий дуже хлопець,
Він не звик здаватись,
І зумів якось в палату
До кума пробратись.
Федь лежить смирно на ліжку,
Замотаний в бинти,
Ще під`єднані до нього
І якісь дроти.
-Дійсно, куме, ти у комі-
Гірко мовив Влас -
А я тут горілки й сала
Трішечки припас.
Федь відкривши праве око
І промовив тихо:
Що ти робиш з цього, брате,
Уже справжнє лихо,
Кома, друже, це не крапка,
Ти запам`ятай,
І без зайвого базару
Швидше наливай.