ЗАПУТАВСЯ.

- Чому ходиш ти сьогодні
Засмучений, друже?
- Схвилював мене дзвінок
(Був він рано дуже):
Батько дівчини дзвонив
І мені сказав,
Щоб я до дочки його,
Стежки не топтав,
А якщо мене із нею
Він хоч раз побачить,
Тоді ребра всі мої
Добре " відмантачить".
- То покинь її, Михайле,
Щоб не наражатись.
- А яку із них? Не знаю
Він забув назватись