Світлом

Світлом
Я хотіла бути твоїм світлом, освітлювати твої впевнені кроки.
Хотіла бути кожною твоєю миттю й прожити з тобою усі ці роки.
Судилось стати твоїм малюнком, а не фотографією на згадку.
Я була тим, що запалювало тобі люльку - вогнем, що має лише один спалах.