НЕ ВТРИМАВСЯ.

Прийшла кума до куми,
Й стала щось шукати:
Зазирнула до сараю,
А потім до хати.
- День вчорашній ти у мене,
Кумонько, шукаєш?
- Чоловіка свого, Стьопу!
Де він, ти, не знаєш?
- Та, навіщо він мені,
Лисий і горбатий,
А до того ж він у тебе,
Трішки дурнуватий.
Тут долинув із під ліжка
Голос чоловіка:
- Закрий рота вже, Світлано,
Й зайве не базікай.