ПОВЕРНЕНЮ НЕ ПІДЛЯГАЄ.

Зять до тещі подзвонив
І почав благати:
- Не могли б, ви, свою доню
Додому забрати?
Бо проживши з нею місяць,
Більше не бажаю.
Із- за її забаганок,
Глузд уже втрачаю.
- Я не можу тобі, зятю,
Нічим помогти,
Цілий місяць був господар
Її уже, ти.
І з порушеннями правил
Міг користуватись,
То ж бо, я- як виробник,
Взмозі відказатись.