Вісімнадцята весна

Вісімнадцята весна
03:58
У дiвчини оксамитова коса,
Душа чиста,як з Карпатських гiр, роса.
Вiсiмнадцята прийшла її весна,
Як калина, білим цвітом зацвіла.
Нічку всю щебече в літку соловей,
Як закоханний у музику Орфей.
Майорить на сході вранішня зоря,
Закохалось в дівку серце кобзаря.
Пролітали в синім небі журавлі,
Принесли вони кохання на крилі,
Серце билося,як в пташки у той час,
Закохалася дівчина в перший раз.