Минуле

Пам'ятаєш, милий, Хрещатик? 
Гітариста з піснями "Чайф"? 
Як ми слухали ту "Агату", 
І який у крові струмів кайф? 

Пам'ятаєш, мій котик, Труханів? 
Перші зустрічі ті чарівні? 
Шепотіла я вперше - "коханий", 
Ми співали ті кляті пісні. 

Пам'ятаєш? Ти все пам'ятаєш. 
Тільки я воліла б забути. 
Ти тепер іншу музу кохаєш. 
А мені як з іншими бути? 

Тільки знаєш, я не жаліюсь, 
Просто спогади накипіли. 
Я тепер поряд з іншим гріюсь. 
Це я так, нагадати хотіла.