МОЄ ЩАСТЯ

МОЄ ЩАСТЯ
 
Не взяти щастя за дверима -
Там не буває... Не знайти.
Воно завжди в мені – родина,
Це мої діти чарівні.
 
Я їх обожнюю, благаю
Знайти любов свою навік,
Щоб в цьому зоряному раю
На щастя був їм кожен рік.
 
Хай сонце світить їм щоденно
Та й пестять промені зрання.
І береже хай Бог щоденно,
Дарує їм людське звання.
 
Щоб цим пишались їхні діти -
У щастя ¬долі здобуття,
Щоб міг десь там... і я радіти
За найщасливіше життя.
 
7.02.2012