Амнезія


Забуті спогади мої...
Я мрію тільки все згадати,
Мою любов, моє життя,
Та як це боляче втрачати.

В полон би щастя завітати,
Хотілось так, як не жадав,
Розбиті мрії, сподівання,
І не жаліти, що втрачав.

І день-у-день про це я мрію,
Так кожен день мій пролітав,
А я ще мрію це відчути...
Й жадаю так, як не жадав..