Кохай так,щоб тобі без сліз..

Темних кіл під очами багато,
що ж це так?Чом не спала ніч?
Може ти покохало,маляте..
і тепер його згадуєш вічі?

Що ж з тобою,дитятко миле?
Ну скажи ти,будь-ласка,мені,
я ж твоя ненька,я ж зрозумію,
поясню й стане легше собі..

Ой матусю,пройшли твої роки,
завше зараз не все,як було,
й покохавши того паруботи,
ми не можемо бути удвох.

Я не маю стрункого тіла,
мої вії не торкають небес,
лиш кохання ..і те без діла..
насолоді-ні,й кохання без..

Ой доню моя,моя доня,
ти не плач та й не журись..
Ось таких-таких довкола,
кохай так,щоб тобі без сліз..

16.03.14