Літа

Мені не віриться, що надворі вже зима,
Для мене там ще й досі осінь.
Так швидко щось спішать мої літа,
Що день - не день, а ніч - не ніч.

Так швидко щось спішать мої літа,
Так плинуть, що я вже й не встигаю,
Як тільки очі закриваю,
Уже спішать, спішать, спішать...

Як тільки очі закриваю - 
То бачу світ, немов би я мала,
Несе мене до хати тато,
Невже, таки, весна була?

Несе мене до хати тато, 
А я сміюся, б'ю його по спині, 
Тепер я відкриваю очі,
А тата вже мого й нема...

Так швидко щось спішать мої літа,
Що бачу маму я стареньку,
Літа мої, літа, літа,
Спиніться хоч на хвильку..