КВІТИ

КВІТИ
КВІТИ
 
 
О, як багато квітів біля хати,
Вони такі красиві, запашні.
Аж хочеться всім серцем заспівати
У сонячний раночок навесні.
 
Цвітуть яскраві мальвоньки червоні,
Душа від них закохана тремтить.
Вони і справді трепетні, шовкові,
О, як же ці красоти не любить.
 
Квітоньки усі росяні, в краплинках,
Красиво усміхаються мені.
Їх бачив, бачу... Ні, не на картинках,
В житті вони зі мною, чарівні.
 
Улюбленці вони моєї мами,
Вона їх дуже пестила завжди
Щирими і добрими словами
У нашої домівки – смарагди.
 
Вони всі ніби вогники блискучі
Зраночку або в темряві ночі,
З птахами благодатними дзвін кучі
Для щирої, відкритої душі.
 
Вони моє справжнісіньке натхнення,
Красива, світла доля майбуття.
Тому вона щаслива і пісенна
Прийшла на вік такий мій у життя.
 
 
3.02.2014