СТІЙТИ ЛЮДИ, ЗУПИНІТЬСЯ

СТІЙТИ ЛЮДИ,
ЗУПИНІТЬСЯ
 
Стійте люди, зупиніться,
Кров вже ллється, стогне біль.
Прошу вас, вже схаменіться,
Смерть прийшла, вогонь довкіль.
 
Брати, сестри, ось почуйте,
Нащо нам оця війна?
Батьківщину порятуйте,
Бо вона у нас одна.
 
Земля стогне, сльози ллються,
Хмари йдуть вже звідусіль,
За дітей усіх молюся
Під тривожний серця біль.
 
Земле, моя Україно,
За тебе молюсь день-ніч
Батьківщинонько-родино,
Про тебе веду я річ.
 
Твоє серце тяжко б’ється,
Дзвін церков лунає скрізь.
Брати, прошу, зупиніться,
Мати просять в горі сліз.
 
Не робіть країні болю,
Їй не треба ворожби.
Дайте спокій, мир і долю,
В день сакральний жалоби.
 
 
20.02.2014