ТЯЖКО НА СЕРЦІ

ТЯЖКО НА СЕРЦІ
 
 
Ой, як тяжко на серці,
Стогне, плаче душа.
Плями, хмари на сонці,
Жах свій слід залиша.
 
Тому доля найгірша
Йде й до наших дітей,
Криза дуже смердюча
Серед безліч свічей.
 
Полум’я дуже жалібно,
хитко
Йде в домівки до всіх
Чують болі й хлоп’ятко –
Не луна їхній сміх.
 
Справді, тяжко на серці
За загибель братів,
Тут і зараз, на місці
Треба знищить катів.
 
Вони скоїли смерті,
Відібрали життя,
Але там, в небесах, усі
мертві
Надають справжнє нам
майбуття.
 
 
24.02.2014