весна

не наче світло в день ясний 
приснився сон, в тім сні любов
приходиш ти не перший день
й не перший день я жду тебе

весна, всі квіти лиш тобі
підсніжники зійшли, минула біль
та тільки ти вже не забутня
ти в пам'яті навіки вже в моїй