Марине!

Ай эс еркы кез хамаре,
Сиртыс лацуме, тхуре
Мынацелем мен, менак,
Ах им дард у крак
 
Серы дарав мер чрак,
Мнаци ан ныпатак,
Инч дажане ах эт серы,
Хищатак мнац веркеры
 
Сирт чунес ду Марине,
Дохир, дырар херунер.
Морацар им хампюрнеры,
Инч дажане ах эт серы
 
Припев:
 
Ах им дажан, дажан сер,
Ан бужели мнац веркер,
Хи дырар ду херунер,
Сирт чунес ду Марине.