Пошуків незлічений край

Розкидані крихти кохання,
По світу тільки шукай,
І лиш невдалі зітхання,
Пошуків незлічений край.

Я лиш благав порятунку,
Від самотності ліки приймав,
Та й немає краще гатунку,
Щоб душою вічно співав.

В пошуках завжди невдача,
Надія на краще в серці горить,
Тебе відшукати, моя гаряча,
Щоб наше кохання знов розпалить.