Троянда кохання

Троянда кохання
Троянда кохання,
Троянда весни.
Троянда зівяла
Зівянеш і ти.
Зівяло кохання,
Зівяли і ми.
Тепер ми з тобою лишились самі.
Але  серце не може забути тебе.
Не знаю як ти але я памятаю:
Твої поцилунки, обийми, дарунки...
І знову троянда цвіте розквітая 
І знову кохання нас привитає.