im weird

what should i do now, tell me
ну? писать печальную фигню?
im weird, man, ты сам сказал мне
a happy song i'll sing for you

давай останемся друзьями,
no matter how i feel and you
there is no way to be together
не трогай ты душу мою

let me escape, don't touch my heart
ты не поймёшь, как я живу
не знаешь "кровь", не знаешь"март"
don't like me coz i want to like you

нет, it's not truth that i don't care
but i'll keep smiling just for you
когда закрою эту дверь,
im weird, man, but i will like u.

sasha_at_all ©