Моя ніч не така,як всюди

Моя ніч не така,як всюди,
моя жовта,без темних плям,
і не хоче пускать мене в люди,
щоб в лапи не датися вам..

Моя ніч не такая темна,
не захована тільки печаль,
ще сльоза і та лиш буремна:
від молитов,що сам я на сам..

Мої зорі не такі тривожні,
не впадуть мені у вікно,
адже й так бажання можна
через день загадати знов..

Моє сонце не так далеко-
через крок лише уві сні,
де дитят приносить лелека
і купає у свіжій росі..

Мій місяц не світить ясно,
лиш покаже мить,що він є,
і розсипеться зорями рясно
і не кине мою долю ніде..   21.02.14