За Вільну Україну

Велика красива, але страхом обвита
тримається на барикадах вона 
сердце моє кров"ю облити 
За Україну яка єдина була

Слава нашій Україні 
Слава Героям що впали в не рівнім бою
які захищали нас від злидніх
За Україну яку я люблю

Ті хлопці, і ті чоловіки
що більш не побачать світанок ясний
ті хлопці, і ті чоловіки
тепер ви герої, яких не устигли спасти 

Не побачиш ти кате 
як горить Україна в огні 
Але побачиш ти з завістю
Як с переможною ходою ми будем іти