Єдине бажання

Закликаю вас, люд посміхайтесь!
По життю з цим легше іти!
Закликаю всіх вас, вас не здавайтесь!
Нам потрібно дійти до мети!
Будем разом триматися друзі
Бо одна ми у світі сім’я!
Якщо будемо жити у мирі, буде краще!
Говорю вам я.
Я дитина та й та розумію…
А ви люди дорослі такі!
Не можете все це збагнути,
Тож куди мені далі іти?
У підвал?! Чи на фронт воювати?!
Щоб мене зрозуміли всі ви!
Ми вже хочем спокійно по спати!
Без гранат, та без звуків стрільби!
Зрозумійте, що все це серйозно!
А не гра за ті гроші дурні…
Що ж за люди?! Невже вам не шкода?!
Помирає невинний народ!
А для вас лишень дурна « мода»!
Герб в грудях, та пісні про свободу!
Вже набридлі мені ті новини,
Там де кожного дня «всі в підвал!»
Там де люблячі, міцні родини, у сльозах стоять коло мам.
Вже набридлі знайомі словечка « Зачекайте і скоро уб’єм!»
Росіяни ж з одного гніздечка, як і всі!
У серці моєм…
Закінчіть я прошу це безглуздя.
Вже достатньо ми бачим війну…
Відведіть ці машини проклятті!
Я про це тільки Бога молю!