Чернобыль (на украинском языке)

Реактори стоять
Люди гомонять
Світить сонце
Хтось дивиться у віконце
І раптом.....вибук лунає
І все у повітря здіймає!
Чутно гомін людей,
Уводять дорослі дітей.
Усе потьмяніло
Усе вмерло,те що колись жило
Радіація усе закрила
Вона місто роздавила.
Тиша навколо панує,
Місто подих тамує
Нема нікого у нім
І досі навколо реактора дим.
Будівлі самотні стоять
Дерева мертві тремтять....
Реактори стоять.
Люди не гомонять.