Настання весни

Суворі царюють сніги,
Холодні дують вітри,
І десь як на чужині
Ростуть маленькі квітки.
Стоять дуби голі,
Сніг тане поволі.
І з’явився із хмар промінчик сонця,
Неначе хтось подивився у віконце.
Все цвісти почало,
Все зеленню обросло.
Це – весна,
Радісна й гарна пора,
Своє царювання розпочала!