Репчик про друзів!

Репчик про друзів!
в нети я сижу
музичку рубаю
з друзями вслухаюсь
вони по замовкали
кажу їм "Моя душа рваная"
Шлях викаже "О боже мама мама музичка нормас"
Наша Даша вкаже так "дай п'ятак"
Мишка скаже "Йоу маза фака"
А Юляся скаже "Шо за ерунда"
Людка накажу я так " Все буде гаразд"
А я докажу йоу клева музика моя!!!!