Професії

Всі хочуть бути модельєром,
Та створювати образ свій.
Всі хочуть бути полісменом,
Й допомагати всім чужим
 
Всі хочуть бути у театрі,
Актрисою що наче птах -
Летить собі у грі крилатій
Й душою десь у небесах.
 
Всі хочуть бути гарним вченим,
Й вивчати все, що в світі є.
Та ще всі хочуть буть кур*єром,
І їздить в місті без проблем
 
Ще безліч є професій в світі,
Але не хочу я все це!
Людиной хочу бути в світі -
Це головне, що у нас є.
 
В червону книгу вже напевно
Занесли її без проблем.
Та захищаючи від смерті
Зроби людиною себе!