на вулиці морозний ранок,

на вулиці морозний ранок,
через сто років самоти,
я прийду іншим...
я забуду тебе , мов світанок
пропущу ,мов пісок через долоні
гляну і викину в море.
ти всього лише спомин
ти мій біль....
ти мій подих
і удар під дих...
я кохаю тебе...прощавай...