Сп'яніла від любові

Сп'яніла від любові
Я впала з ніг
Не можу стояти
І сніг на поріг..
Самотнє відлуння
Кричить напроріз
А усмішка ріже
До самих країв
Огидний цей шрам
Довіри і зради
Огидне життя
Ненавиджу вас.
Залиште в спокої!
Навіщо вам я?!
Зомліла від болю
Прощавай,я пішла...